Pulpe de pui marinate cu legume in vasul roman

de kamy in Pui, 2 Mai 2011 | 3726 vizualizari

COMENTARII (47)

Rocsi 1

02.05.2011, 19:02

ce fain

ela 1

02.05.2011, 19:02

ce bunatate.......................

kamy 1

02.05.2011, 19:02

rocsi...hai la masa

kamy 1

02.05.2011, 19:03

ela...si tu

mihaelaM 1

02.05.2011, 19:14

si eu

Dya Daniela Andrei 1

02.05.2011, 19:16

tare bine arata!!

kamy 1

02.05.2011, 19:16

mihaela...si tie da mai poti???

kamy 1

02.05.2011, 19:17

dya...multumesc hai la masa

diaconta 1

02.05.2011, 19:25

pai ce cuvinte-ti mai trebuie cand ai bunaciunea asta la cuptor? doar noua ne trebuie sa te laudam si sa-nghitim in sec sau sa salivam

RuxyRux 1

02.05.2011, 19:28

Vai ce bine arata...Saby stie? Ca mama ei gateste asa bine? Super Kamy

mihaelaM 1

02.05.2011, 19:41

nu prea mai pot dar mai indes

kamy 1

02.05.2011, 19:46

dia...trebuia sa folosesc vasul celalalt,mai mic si 4 pulpe sa le bag in conge sabi a vrut 2 si le-a mancat da legume ba

kamy 1

02.05.2011, 19:47

ruxy...cred ca stie,ca prea "baloteaza" cateodata mi-as fi dorit sa fac fix pix si sa nu mai manance atat si cate mai am de invatat de la voi

kamy 1

02.05.2011, 19:48

mihaela....papa cat incape ca este

mihaelaM 1

02.05.2011, 19:55

Cris2711 1

02.05.2011, 20:18

si eu balotez ca arata pe cinste

kamy 1

02.05.2011, 20:29

cris...baloteaza draga mea ca este cata vrei

Cris2711 1

02.05.2011, 20:40

atunci avanti mersi Bella

kamy 1

02.05.2011, 20:52

cris,,,sa-ti fie de bine

Mitinita 1

02.05.2011, 21:17

vasul roman e vasul de lut?

kamy 1

02.05.2011, 21:20

miti....nu....vasul de lut e ala emailat(lacuit)macar pe exterior si vasul roman e cel pe care-l lasi in apa macar 2 ore....in vasul roman de obicei nu se pune apa,ca se formeaza aburi in interior

kamy 1

02.05.2011, 21:21

daca vrei iti pun niste poze cu amandoua

mirela0911 1

02.05.2011, 21:34

Chiar fara cuvinte, stam si salivam

kamy 1

02.05.2011, 21:37

mirela....da nu sta si saliva hai la masa

La Ancuta 1

02.05.2011, 21:40

ce bunaciune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui brasovean