Pulpe de pui la tava

de JulyCris in Pui, 7 Mai 2014 | 2369 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe mari de pui
  • 1 fir usturoi verde
  • condimente pt pui
  • un strop de vin
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la tava:

Am spalat bine pulpele,le-am taiat  in doua,le-am scos pielea si le-am crestat. Le-am codimentat,iar in crestaturi am pus usturoi verde tocat marunt.Le-am asezat intr-o tava,tapetata cu hartie de copt. Am stropit cu putin vin si le-am bagat la cuptor.Le-am lasat pana s-au rumenit frumos pe ambele parti.

Langa ele voi pune o delicioasa salata verde.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la tava" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la tava