Piept de pui umplut cu sunca si cascaval

de Gherca Daniela in Pui, 20 Noi 2018 | 3927 vizualizari

 

Un preparat usor care se face rapid si este pe placul tuturor!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 2 felii de cascaval
  • 2 felii de sunca
  • 4 frunze de ceapa verde
  • sare
  • piper
  • crengute de cimbru si rozmarin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut cu sunca si cascaval:

      Pieptul de pui il taiem in 2, ii batem usor pana obtinem 2 felii, condimentam dupa gust cu sare si piper si presaram pe toata suprafata cu frunze de ceapa verde, apoi pe ambele bucati de piept asezam cate o felie de cascaval, pe urma sunca si cu grija rulam strans pana obtinem un rulou, pe care il prindem cu scobitori.
Condimentam cele 2 rulouri cu sare si piper.

       Intr-o tigaie incingem 2 linguri de ulei si adaugam rulourile de piept de pui impreuna cu crengutele de cimbru si rozmarin si lasam la foc mic pana se rumenesc frumos pe toate partile.
       Nu lasati prea mult ca altfel va ramane fad, ele trebuie sa fie crocante la exterior si suculente la interior.

Serviti cu orice garnitura care va place!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut si rumenit