Pulpe de pui la cuptor cu unt aromat

de mimmi in Pui, 14 Iul 2011 | 6639 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui
  • sare,piper,boia
  • ulei
  • Pentru unt:
  • puteti pune orice fel verdeturi
  • 50 g unt
  • busuioc
  • oregano
  • cimbru
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la cuptor cu unt aromat:

Amestecam untul cu verdeturile si putina sare. Saram,piperam si presaram putina boia pe pulpe. Ungem pulpele cu untul aromat si le punem intr-o tava. Adaugam putin ulei si putina apa,punem peste tava folie de aluminiu si dam la cuptor 35-40 de minute. In ultimele 5 minute luam folia jos.

Am servit cu Morcovi Glasati  si Budinca Yorkshire .

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la cuptor cu unt aromat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Mihaela11_jo 1

15.07.2011, 22:04

Delicioase si apetisante

Sidy 1

16.07.2011, 07:17

Sunt taaaaaaaare gustoase Si eu le-am facut

RuxyRux 1

16.07.2011, 19:44

Arata grozav

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu cartofi aromati la cuptor