Pulpe de pui la cuptor

de dantes in Pui, 1 Sep 2013 | 5265 vizualizari

 

Este o reteta foarte usor de preparat.

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe superioare de pui
  • 6 felii de cascaval afumat Delaco
  • 6 ardei Kapia
  • 2 dovlecei
  • 50 ml.ulei
  • sare,piper dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la cuptor:

Se curata si se taie in fasii late ardeii si dovleceii,apoi se aseaza in tava se adauga uleiul si se condimenteaza dupa gust.Deasupra se pun pulpele si se dau la cuptor circa 50 minute apoi se scoate tava si se aseaza pe pulpele de pui cate o felie de cascaval si se mai lasa in cuptor cam 5 minute.

Se poate servi cu diverse garnituri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

nadea68 1

01.09.2013, 18:00

Rocsi 1

01.09.2013, 18:59

Mmm ce bunatate

Lia_ 1

01.09.2013, 22:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor cu sos de iaurt