Pentru amatorii,iubitorii de pulpite...........)))).....vezi doamna Dia..........)))
Se curata pulpele,se spala si se lasa la scurs.Se amesteca usturoiul pisat cu rozmarinul ,se desprinde cu grija pielea de pe pulpe si se introduce amestecul de mai sus.
Separat facem urmatorul amestec:stoarcem zeama de la 2 lamai si o amestecam cu 3-4 linguri de ulei de masline,ierburi de provance ,sare si piper.Asezam pulpele de pui intr-o tava si apoi turnam acest amestec peste ele.Acoperim tava cu folie si dam la frigider pentru circa 2-3 ore.Scoatem apoi de la frigider tava,asezam printre bucatile de pulpe rondele de lamaie,foi de dafin si boabe de piper.Turnam o cana cu supa de pasare peste pulpe si dam la cuptor .
Daca mai este nevoie putem sa mai adaugam supa de carne.Tinem pana cand pulpele sunt bine facute si frumos rumenite.
Scoatem din cuptor,asezonam cu marar verde si servim alaturi de o salata si o garnitura.
Pofta buna!