Pulpe de pui in marinada, facute pe grill

de Sidy in Pui, 4 Sep 2011 | 4679 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe pui
  • 100 ml vin
  • 3 linguri ulei
  • amestec condimente pui Fuchs
  • usturoi
  • piper
  • chilli
  • sare aromata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in marinada, facute pe grill:

Luam pielea de pe pulpe.
Intr-un bol mai mare amestecam vinul, uleiul si celelalte condimente.
Trecem pulpele pe ambele parti prin aceasta marinada , apoi le lasam in ea, la rece pentru macar o ora. Cu cat le lasam mai mult in marinada , cu atat vor avea un gust mai bun.Ideal ar fi sa le lasati de seara pina dimineata....
Punem grillul in functiune si cand acesta s-a incalzit punem pulpele pe el sa se friga, 30 de minute pe o parte, le intoarcem si lasam alte 20 minute pe partea cealalta. Dar asta depinde de grillul fiecareia.
Eu am servit pulpele cu o salata de varza proaspata amestecata cu felii de rosii si marar verde tocat si asezonata.
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in marinada, facute pe grill" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu lamaie in stil chinezesc