Pulpe de pui in crusta de ketchup si susan

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 9 Mai 2010 | 7273 vizualizari

 

cum sunt fan pui, incerc sa-l gatesc in fel si chip, asa ca azi am facut o combinatie interesanta care mi-a placut la nebunie, incercati reteta cu incredere.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • o lingura de ketchup
  • o lingura de smantana
  • o lingura de patrunjel tocat
  • susan
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • unt pt uns tava
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in crusta de ketchup si susan:

Spalam bine pulpele, le dam jos pielea ( le dezbracam :)) ), le uscam cu un servetel, le condimentam si le punem intr-o tava unsa cu putin unt.

Dam la cuptor cca 30 de min pana se rumenesc frumos pe ambele parti. Acoperim tava cu folie de aluminiu.

Intre timp amestecam smantana cu ketchup si patrunjelul tocat marunt.

Dupa ce s-au rumenit le scoatem pe un fund si le imbracam in sosul de ketchup, iar peste acest sos punem susan.

Dam inca 5 minute la cuptor.

Noi le-am servit cu cartofi prajiti si o salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in crusta de ketchup si susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

ieri la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

ieri la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in crusta picanta