Pulpe de pui in crusta de ketchup si susan

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 9 Mai 2010 | 7039 vizualizari

 

cum sunt fan pui, incerc sa-l gatesc in fel si chip, asa ca azi am facut o combinatie interesanta care mi-a placut la nebunie, incercati reteta cu incredere.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • o lingura de ketchup
  • o lingura de smantana
  • o lingura de patrunjel tocat
  • susan
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • unt pt uns tava
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in crusta de ketchup si susan:

Spalam bine pulpele, le dam jos pielea ( le dezbracam :)) ), le uscam cu un servetel, le condimentam si le punem intr-o tava unsa cu putin unt.

Dam la cuptor cca 30 de min pana se rumenesc frumos pe ambele parti. Acoperim tava cu folie de aluminiu.

Intre timp amestecam smantana cu ketchup si patrunjelul tocat marunt.

Dupa ce s-au rumenit le scoatem pe un fund si le imbracam in sosul de ketchup, iar peste acest sos punem susan.

Dam inca 5 minute la cuptor.

Noi le-am servit cu cartofi prajiti si o salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in crusta de ketchup si susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (37)

izulika 1

11.05.2010, 15:43

nota maxim !

Dana Cristea - pusikmea 1

11.05.2010, 16:50

sylvia ms frumos

Dana Cristea - pusikmea 1

11.05.2010, 16:51

izulika, daca ai fi acasa te-as invita la o portie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Islere cu fistic și cremă ciocofistichie

ieri la 10:34

Mâncare de mazăre cu pui - Gustoasă și sățioasă

ieri la 09:35

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

pe 10.02 la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

pe 10.02 la 11:10

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in crusta picanta