Am mai vazut retete asemanatoare si am spus sa incerc si eu ptr ca arata foarte bine.O delicatesa, cu adevarat.
Pulpele le punem intr-o cratita la fiert cu putina sare.Separat pana fierb pulpele pregatim cate 2 felii de bacon si una de cascaval ptr. fiecare pulpa.Ceapa o curatam si o taiem felii subtiri.Facem sosul din ulei,mustar frantuzesc,sare si piper.
Cand pulpele au fiert le scoatem la scurs in strecuratoare,ungem fiecare pulpa cu sosul preparat si o imbracam in 2 felii de bacon pe care am pus una de cascaval si o felie subtire de ceapa,rulam si le asezam intr-o forma termorezistenta.
Dupa ce am pregatit forma,incingem cuptorul la 200 de grade,punem deasupra bucatele de unt si ceapa feliata si lasam in cuptor pana se rumenesc.Pofta buna.
1
puteti folosi orice garnitura.
2
se pote folosi in loc de bacon si sunca.