Pulpe de pui cu vin la cuptor

de claudiaO in Pui, 12 Noi 2014 | 4612 vizualizari

 

In lipsa de chef si timp, in loc de clasicul gratar, mai pregatim si la cuptor...tot o bunatate de fripturica iese :)

 

INGREDIENTE

  • 10 pulpe de pui proaspete
  • 200 ml vin roze am avut eu
  • 20 ml ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • fulgi de ardei iute
  • 5-6 catei de usturoi zdrobiti
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu vin la cuptor:

Luam pulpele si le curatam de eventualele pene si pielite. Stropim cu putin ulei tava, apoi ungem pulpele si le asezam in tava; presaram sare si mirodenii pe toate partile, adaugam vinul si acoperim cu o folie de aluminiu. Dam la cuptor pt cca 40 minute, apoi indepartam folia si mai lasam in cuptor pt inca 15 minute.

Ca sa se rumeneasca frumos eu am scos pulpele din sos si le-am pus intr-o alta tava; le-am mai lasat vreo 15 minute in cuptor si gata ...numai bune de mancat.

Noi le-am servit alaturi de piure de cartofi si muraturi asortate.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu vin la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

Torturi spirala cu zmeura - Desert aniversar si reteta nr. 1800

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la cuptor