Pulpe de pui cu sos de rosii la cuptor

de LUK in Pui, 3 Mar 2011 | 38115 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 2 linguri de pasta de tomate
  • 500ml apa
  • o ceapa
  • 5 catei de usturoi(dinti)
  • sare,piper
  • o jumatate de lingurita de zahar
  • o lingura de ulei
  • o jumatate de ardei rosu
  • patrunjel verde pentru servire(optional)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu sos de rosii la cuptor:

Pulpele de pui decongelate se spala si se curata de piele(e optional dar mie mi se pare mai sanatos asa..)Se condimenteaza cu sare si piper.

Intr-un vas (de preferat acela in care le si punem in cuptor) punem uleiul pasta de tomate,ceapa taiata marunt,usturoiul taiat feliute,ardeiul taiat fasii,zaharul si sare si amestecam bine..Punem pulpele in aceasta marinata si le lasam la rece o ora(daca nu aveti timp le puneti direct in cuptor..).

Se gatesc in cuptorul preincalzit la 180 de grade o ora(de la momentul in care a inceput sa fiarba sosul).Cu 10-15 min inante de a le scoate din cuptor,turnati cu o lingura sos peste carne.Se servesc cu patrunjel verde tocat deasupra..si cu o garnitura pe placul dumneavoastra..noi am ales un piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos de rosii la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui pane la cuptor