Pulpe de pui cu sos de rosii la cuptor

de LUK in Pui, 3 Mar 2011 | 37675 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 2 linguri de pasta de tomate
  • 500ml apa
  • o ceapa
  • 5 catei de usturoi(dinti)
  • sare,piper
  • o jumatate de lingurita de zahar
  • o lingura de ulei
  • o jumatate de ardei rosu
  • patrunjel verde pentru servire(optional)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu sos de rosii la cuptor:

Pulpele de pui decongelate se spala si se curata de piele(e optional dar mie mi se pare mai sanatos asa..)Se condimenteaza cu sare si piper.

Intr-un vas (de preferat acela in care le si punem in cuptor) punem uleiul pasta de tomate,ceapa taiata marunt,usturoiul taiat feliute,ardeiul taiat fasii,zaharul si sare si amestecam bine..Punem pulpele in aceasta marinata si le lasam la rece o ora(daca nu aveti timp le puneti direct in cuptor..).

Se gatesc in cuptorul preincalzit la 180 de grade o ora(de la momentul in care a inceput sa fiarba sosul).Cu 10-15 min inante de a le scoate din cuptor,turnati cu o lingura sos peste carne.Se servesc cu patrunjel verde tocat deasupra..si cu o garnitura pe placul dumneavoastra..noi am ales un piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos de rosii la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu rosii si marar