Pulpe de pui cu sos de rosii

de lavinia24 in Pui, 4 Mar 2011 | 6704 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui intregi
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • condimente
  • 3-4 linguri sos de rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu sos de rosii:

Pulpele se curata si se spala,se pun intr-un vas,se condimenteaza cu sare,piper,cimbru,se adauga usturoi maruntit si ceapa juliensi sucul de rosii diluat cu apa.Se adauga la cuptor pentru 30-40 min la foc potrivit,si se serveste cu garnitura,dupa preferinte.Eu am ales piureul de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui in crusta crocanta de mustar