Pulpe de pui cu sos de ciuperci si smantana

de Bya Ralu in Pui, 30 Iul 2012 | 6151 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 pulpe de pui
  • 1 borcan de ciuperci
  • 2-3 linguri smantana
  • 1/2 cutie rosii in bulion
  • ulei masline
  • vin alb
  • 1 morcov
  • piper alb,sare,boia dulce,busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu sos de ciuperci si smantana:

Pulpele de pui se pun la fiert timp de 15-20 minute, se scot intr-un castron si se condimenteaza. Le adaugam intr-un ceaun cu putin ulei de masline sa se prajeasca putin.

Separat se pun la calit ciuperciile cu morcovul dat pe razatoare, se pune sare si piper si se lasa 10 minute. Intr-un wok adaugam pulpele de pui si ciupercile. Se adauga zeama de la supa formata din fierberea pulpelor de pui, cat sa acopere si se lasa la foc mediu la fiert. Adaugam si rosiile in bulion, iar cand e aproape gata se pun lingurile de smantana si se amesteca usor.

Se serveste cu piure de casrtofi sau alta garnitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos de ciuperci si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu zmeura si ciocolata de post

de Rocsi 9

ieri la 20:40

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

pe 15.11 la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama cu pui si ciuperci