Pulpe de pui cu praz si ciuperci

de deliciousflavours in Pui, 28 Feb 2012 | 8577 vizualizari

 

Am vazut aceasta mancarica la o diva in bucatarie :) si am si incercat-o repede repejor. Asta s-a intamplat pe la mijlocul lui decembrie…de atunci am mai pregatit-o de cateva ori, iar acum a venit randul sa o si postez.

 

INGREDIENTE

  • 3 ciocanele de pui
  • 250 gr praz
  • 250 gr ciuperci
  • ulei de masline
  • 1 lingura faina
  • 200 ml supa pui
  • 250 gr smantana pentru gatit
  • patrunjel
  • tarhon
  • sare, piper

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu praz si ciuperci:

 Incingem putin ulei de masline intr-un vas si prajim ciocanelele de pui pe toate partile, pe care le-am condimentat in prealabil cu sare si piper, mai adaugam ulei daca e cazul. Adaugam ciupercile taiate feliute si lasam sa se caleasca circa 5-10 minute. Dupa acest timp adaugam si prazul taiat rondele, prajim totul la foc mediu timp de aprox 10 minute.

Turnam supa de pui, smantana amestecata cu faina si lasam sa fiarba 10-15 minute, timp in care amestecam din cand in cand. Inainte sa fie gata presaram patrunjelul si tarhonul.

Este un preparat usor de gatit si foarte gustos.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu praz si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui superioare pe pat de sare la cuptor