Pulpe de pui cu legume sotate

de adasev12 in Pui, 19 Iun 2012 | 3673 vizualizari

 

o cina usoara sau de ce nu, un pranz...

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui intregi
  • 2 morcovi mai maricei
  • 3-4 cartofi
  • 2 catei d eusturoi
  • cateva fire de sparanghel
  • patrunjel si marar verde
  • rozmarin si salvie
  • sare, piper, curry
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu legume sotate:

Pulpele se spala, eu le-am curatat de pielita, ca sotul nu gagreeaza piela, si le-am pus la fiert cu apa si sare cam 15-20 minute. Le-am spumuit bine. Le-am scurs apoi si le-am pus intr-o cratia cu putin ulei si 2 catei de usturoi, curry, sare, piper si o cescuta de apa si le-am lasat sub capac pana s-au facut.

Morcovii si cartofii i-am curatat de coaja si i-am pus la fiert in apa sarata. Sparanghelul la fel, l-am pus la fiert. le-am lasat sa fiarba cam pe 3 sferturi apoi i-am scurs, morcovii i-am taiat rondele, cartofii cuburi si sparanghelul l-am lasat intreg

Intr-o cratita am pus ulei de porumb la incins si am pus pe rand cartofii, intai, i-am lasat sa prinda un pic de crusta, apoi i-am pus intr-un bol si am presarat putin piper si sare, patrunjel si marar verde. Apoi morcovii rondele i-a sotat cu putin rozmarin, salvie , piper si sare. Si sparanghelul la fel.

Am mai adaugat peste carnita 2 linguri de sos de rosii, busuioc si ceapa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu legume sotate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu legume si bere