Pulpe de pui cu legume si bere

de farfuriavesela in Pui, 23 Apr 2014 | 11257 vizualizari

 

Pulpele de pui se pot pregati in multe feluri, fiind o carne usoara legumele fac o prietenie frumoasa cu aceasta, iar de bere ce sa mai spun, gustul dulce-amarui al berii da o aroma aparte preparatului nostru.

Urmariti aici reteta video a acestui preparat!
http://youtu.be/KWbdIyL-cZg

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe de pui
  • min 10 ciuperci champignon
  • 4-5 morcovi mari
  • 2 cepe
  • 250 ml bere
  • 4-5 catei de usturoi
  • piper, sare
  • patrunjel verde
  • putin ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu legume si bere:

Pulpele de pui se spala bine si se usuca cu un prosop de hartie, se portioneaza (separand partea superioara de cea inferioara), se condimenteaza cu sare si piper

Ceapa se taie marunt si se pune la calit cu cateva linguri de ulei.

Se pun pulpele sa se caleasca putin.

Se adauga morcovul taiat feliute sau cubulete si se lasa sa fiarba putin.

Se adauga apoi ciupercile taiate cubulete, usturoiul taiat marunt si berea.

Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se lasa sa fiarba 15 min.

Se transfera apoi intr-un vas termorezistent, se aseaza bucatile de carne, legumele si sosul rezultat

Se pun la cuptor pentru 40 min pana cand preparatul se va rumeni frumos

Se  presara patrunjel dupa ce se scoate din cuptor

Am servit acest preparat gustos alaturi de o salata de varza cu morcov si dovlecel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu legume si bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui înăbuşit cu legume