Acest fel se face in nenumarate feluri . Ee de data asta am facut putin diferit, adica am adaugat la final un sos de usturoi ce i-a schimbat total gustul, textura si credeti-ma e bestial. MAi ales cartofii au devenit altfel ..
- Pulpele de pui se curata si se sterg cu un servetel de hartie. Le condimentam cu sare, piper, sos piri-piri , 2 catei de usturoi zdrobiti si presaram cu putin vin alb deasupra. Dam la rece cateva ore sa se marineze.
- Punem pulpele intr-un vas termorezistent si de jur imprejur punem cartoii pe care i-am taiat bucati mai mari si i-am condimentat in prealabil cu sare, piper, praf de usturoi, rozmarin si i-am amestecat cu putina untura topita. Punem si marinata de la carne. Se dau la cuptorul incins la 220 grade. Cand carnea e rumena se intorc pulpele pe cealalta parte si amestecam si cartofii.Dupa 10 minute scoatem vasul din cuptor, intoarvcem iar pulpele si preparam un sos din maioneza cu piper, sare, usturoi pisat si putina boia. Ungem pulpele si dam iar la cuptor..reducem putin focul si lasma inca cca 15 minute, pana sunt gata rumene.
- Facuta astfel carnea este deosebit de frageda, aromata si cartofii moi si aromati.