Pulpe de pui cu cartofi aromati la cuptor

de ionela2682 in Pui, 7 Mai 2010 | 21989 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui ( fara piele)
  • 1/2 kg cartofi
  • 2-3 morcovi
  • condimente pt pui,
  • sare ,piper,
  • cimbru condimente pt cartofi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu cartofi aromati la cuptor:

Pulpele de pui se ung cu ulei, se sareaza ,pipereaza si se presara deasupra condimente pt pui

Cartofii se curata, se ung cu ulei si se presara peste ei frunzulite de cimbru,sare, piper, condimente pt cartofi

Se asaza in tava unsa cu ulei cartofii si pulpele iar pe putem aseza si rondele de morcov si stropim cu ulei

Dam la cuptor  intorcand din cand in cand pulpele dupa care adaugam 1 pahar vin alb si stropim cu mujdei de usturoi, si tinem pana scade.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu cartofi aromati la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

ionela2682 1

08.05.2010, 09:26

ma bucur ca va place!

Sylvia 1

08.05.2010, 16:29

5 furculite de la mine, iti vine sa mananci poza asa bine arata

ionicaw 1

05.02.2013, 23:47

Rondele de morcovi sau morcovi taiati in 4?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe in sos Bechamel