Pulpe de pui cu ardei gras si vin la cuptor

de mirela0911 in Pui, 28 Aug 2011 | 13778 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe intregi
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras galben
  • sare, piper
  • ulei de masline
  • 1/2 lgt. busuioc uscat
  • 1 rosie
  • 100 ml vin alb
  • 2-3 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu ardei gras si vin la cuptor:

Se spala pulpele si se taie in doua. Se sterg cu prosop de hartie de surplusul de apa. Se condimenteaza cu sare si piper si se aseaza intr-un vas de yena. Se stropesc cu ulei de masline asa dupa ochi. 

Ardeii se spala si se taie fasiute care se aseaza peste pulpe. 

Rosia se opareste, se curata de coaja si se taie bucatele mai mici si se aseaza in tava. Usturoiul se curata si se pune intreg in tava, se presara deasupra busuiocul uscat.

Se toarna vinul si se acopera vasul cu folie. Se da la cuptor pentru aprox. 20-25 minute dupa care se indeparteaza folia si se da din nou la cuptor. Din cand in cand se mai stropesc pulpele cu sosul din tava.

Se lasa la cuptor pana se rumenesc frumos. Se servesc alaturi de cartofi piure si salata de care doriti. Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu ardei gras si vin la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pachetele cu pui