Pulpe de curcan cu orez si legume

de Panacris in Curcan, 24 Mai 2012 | 7078 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe de curcan 4 bucati
  • legume congelate (mazare, pastai, ardei, morcov, cartofi) 400 g.,
  • ulei de floarea soarelui 50 ml.
  • ciuperci congelate 300 g.,
  • orez 1 cana,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • boia de ardei dulce,
  • apa,
  • vin alb demisec 200 ml.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de curcan cu orez si legume:

Intr-o tava se aseaza legumele si ciupercile congelate. Deasupra se pun pulpele de curcan, se asezoneaza de sare, boia, piper si se stropeste cu putin ulei . Orezul curatat si spalat, se imprastie peste ingredientele din tava. Se toarna vinul si 300 ml. apa rece. Se pune la copt, neacoperit, in cuptorul preincis, cca. 30 de minute la foc moderat.

Se serveste fierbinte cu salata de sezon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan cu orez si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Mancare din pulpa de curcan cu ceapa si morcov