Pulpe cu paste aromate

de Dya Daniela Andrei in Pui, 13 Apr 2011 | 3845 vizualizari

 

Un deliciu,,,

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui,
  • paste, 
  • ulei de masline,
  • ceapa si usturoi dupa gust,
  • pasta de rosii sau rosii proaspete,
  • condimente (sare, piper, tarhon),
  • patrunjel proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe cu paste aromate:

Curatam si spalam pulpele de pui (le lasam intregi sau le taiem in jumatate), le condimentam cu sare si piper dupa gust, dupa care le punem la cuptor intr-o tava cu ulei si apa atat cat sa cuprinda continutul. Asezam tava la cuptor,  la foc potrivit pentru aproximativ doua ore, adaugand atunci cand este necesar cate un pahar cu apa.

Intre timp pregatim sosul,,,

Pentru sos tocam  ceapa si usturoiul si le calim in 2 linguri de ulei. Cand devin translucide adaugam un pahar mare cu apa, condimentele si rosiile razuite, fara pielita. Lasam sosul sa fiarba pana capata consistenta. Cand l-am luat de pe foc presaram patrunjel proaspat.

si pastele ,,,

Punem 2 litri de apa la fiert cu putina sare.  Cand apa da in clocot adaugam pastele pentru aproximativ 20 de minute.  Le scurgem apoi de apa in care au fiert, le trecem printr-un jet de apa rece si dupa ce s-au scurs bine, le amestecam cu 2-3 linguri cu ulei de masline si cu tarhon.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe cu paste aromate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe la capac si cartofi natur