Gratar de 1 Mai

de Angelina_Elena in Pui, 2 Mai 2013 | 2810 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui
  • aripioare
  • sos de chili
  • ulei de masline
  • boia iute
  • praf de usturoi
  • usturoi pentru mujdei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratar de 1 Mai:

Am pregatit totul cu o seara inainte si am lasat sa stea la marinat pana a doua zi.

Am crestat putin pulpele, le-am uns cu putin ulei de masline apoi le-am condimentat cu sare, piper si praf de usturoi.

Pentru aripioarele de pui am facut o marinata din boia iute, sare, piper, sos de chili si putin ulei de masline. 

Se trec aripioarele prin acest amestec si se lasa sa stea la marinat pana a doua zi.

Cand ajungem la destinatie, aprindem focul cu lemne si carbuni, ungem gratarul cu slanina si asezam bucatile de carne.

Se intoarce carnea cand este facuta pe o parte.

Cand este gata se pune intr-un vas si se acopera pentru a se mentine calda pana la servire.

Am servit carnea cu mujdei de usturoi, alaturi de o salata de legume.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar de 1 Mai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cina rapida la Dry Cooker :))