Pulpe bine facute la cuptor

de mirela0911 in Pui, 13 Feb 2011 | 4541 vizualizari

 

Au fost delicioase....

 

INGREDIENTE

 

  • 7 pulpe pui intregi
  • sare, piper, boia
  • ulei, usturoi, oregano
  • 1 portocala

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe bine facute la cuptor:

Am spalat pulpele si le-am taiat in doua. Intr-o tava le-am asezat, am pus sare si piper si am picurat peste ele ulei. Le-am amestecat sa se unga bine cu ulei, dupa care am presarat deasupra boiaua, oregano si am pus din loc in loc usturoi. Am lasat la frigider pt. 1 ora.

Am acoperit tava cu folie si am dat-o la cuptor timp de 20 minute, dupa care am luat folia si le-am lasat sa se rumeneasca frumos, stropind din cand in cand cu sosul din tava. Inainte cu 10-15 minute de a fi gata am pus felii de portocala.

Se serveste cu ce garnitura doriti. Eu am facut cartofi piure.

Simplu si delicios, au papat toti copiii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe bine facute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

mirela0911 1

13.02.2011, 22:30

Dia, multumesc esti tare draguta Fiecare din noi are ceva special si demn de apreciat si aici nu ma refer la partea fizica

MIUTA 1

13.02.2011, 23:25

Foarte bune vreau si eu

MotanLaOale 1

14.02.2011, 08:43

bune pulpeleeee

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui gratinate cu maioneza cu iaurt si cascaval