Pulpe aromate la cuptor

de Lena in Pui, 5 Mai 2009 | 6232 vizualizari

 

Este o reteta pe care am gasit-o acum cativa ani in revista Practic, foarte simplu de preparat cu un rezultat excelent

 

INGREDIENTE

  • Pulpe de pui cu os - 1 kg
  • Usturoi - 5 buc
  • Ulei de floarea soarelui - 4 linguri
  • Rosii taiate cubulete(conserva sau proaspete)
  • Cimbru uscat - 1 lingura
  • Sare -1 lingura
  • Piper negru -0.5 lingurita
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe aromate la cuptor:

1. Pulpele se spala bine, se pun in tava.

2. Peste pulpe se pune usturoiul taiat bucatele mici, cimbrul, piperul, sarea, uleiul. Cu o lingura sau cu mainile se ung bine pulpele cu mirodenii. In tava se toarna 50 ml apa, se acopera cu capac sau folie si se da la cuptor.

3. Peste 30-40 de min pulpele se scot din cuptor, se intorc pe alta parte.

4. Peste pulpele intoarse se pun rosiile cuburi, se distribuie in toata tava si se pune la cuptor inca o jumatate de ora.

5. Sucul din pulpe va scadea, daca cuptorul este mai slab poate va trebui sa le tineti mai mult de jumatate de ora.

Le scoateti din cuptor cand rosiile se innabusesc bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe aromate la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

Catalin 1

05.05.2009, 23:25

Lena, asteptam si fotografiile din timpul prepararii. Stim ca le ai

mihaelar63 1

26.02.2010, 16:04

si eu fac asa pulpite la cuptor sunt grozave

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu pui