Pulpa de porc umpluta cu ou fiert in sos de rosii

de Rocsi in Porc, 20 Sep 2012 | 7838 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de pulpa de porc cam de 650 gr
  • 1 morcov mic
  • cateva bucatele kapia
  • 4-5 catei usturoi
  • 2 oua
  • 3 rosii mari de gradina
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • busuioc uscat
  • cimbru uscat
  • 1 lingura ulei
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc umpluta cu ou fiert in sos de rosii:

Ouale le punem intr-un ibric si le lasam sa fiarba sa fie tari. Cand sunt gata le lasam sa se racoreasca si le decojim. Morcovul il curatam, il spalam si il facem feliute. Usturoiul il curatam si il spalam. Rosiile le spalam si le punem intr-un vas in care fierbe apa pentru cateva secunde. Le scoatem intr-o farfurie, le decojim pielita apoi le dam pe razatoare. Pasta de rosii obtinuta o condimentam cu sare, piper si putin busuioc. Pulpa o spalam si o tamponam cu un servet. O gaurim cu un cutit si introducem ouale fierte. Pe ici colo mai facem gaurele mici si punem cateii de usturoi si bucatele de ardei kapia. La capete unde introducem ouale prindem cu cate o scobitoare.

Ungem un vas yena cu ulei si punem pasta de rosii pregatita. Peste asezam pulpa, o condimentam cu sare, piper, boia dulce, cimbru si busuioc. Punem bucatelele de morcov si cubulete de kapia

Acoperim vasul cu capac si il introducem in cuptor. Aprindem cuptorul si reglam o temperatura nu foarte mare, ci una potrivita. Din cand in cand mai stropim muschiul cu sucul lasat de rosii. Il lasam in cuptor cam 2- 2 ore si jumatate, pana este foarte bine patruns. Il scoatem apoi sa se racoresca si servim.

Sa aveti pofta!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc umpluta cu ou fiert in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc umplut cu sunca afumata