Pulpa de porc la cuptor

de mihasara in Mancaruri cu carne, 28 Mar 2013 | 5925 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata de pulpa de porc cam de 1.5-2kg.
  • cimbru
  • piper macinat
  • rozmarin
  • mustar
  • ulei
  • 1 foaie de dafin
  • apa
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc la cuptor:

Se spala carnea si se condimenteaza.

Se pune intr-o punga, se leaga si se lasa la firgider pana a doua zi.

Se unge cu mustar pe toate partile, se aseaza intr-un vas termorezistent sau intr-o tava, uns/a usor cu ulei.

Se presara condimente pe toata suprafata ce nu este "lipita" de tava, se adauga morcovi, telina si o jumatate de ceapa.

Turnam apa in tava pana la jumatatea bucatii de carne.

Se baga in cuptorul incins la 250 de grade timp de 30 de minute, dupa care se reduce temperatura la 190 de grade pentru cel putin o ora.

Din cand in cand scoatem tava si stropim bucata de carne cu sosul din tava.

Este gata cand intra usor furculita in carne.

TIPS-URI

1

Se poate servi cu orice fel de garnitura.

2

Eu am servit-o cu morcovii si telina din tava si cu salata de sfecla rosie cu hrean.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciolan de porc afumat cu cartofi, la cuptor