Pulpa de porc cu sos

de ella 87 in Porc, 23 Mar 2017 | 3081 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g pulpa porc
  • 200 g rosii cuburi cutie
  • 100 ml vin
  • 1 ceapa
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu sos:

Am luat si am feliat bucata de carnita, felii de aproximativ 1 cm, le-am rumenit intr-o tigaie, cat sa le schimb culoarea, dupa aceea le-am scos pe o farfurie.

Tocam ceapa solzisori, o calim in uleiul ramas de la friptura (sa nu fie mult ulei), punem si rosiile, cimbru, vin, sare piper, lasam sa se formeze un sos, amestecam, dupa aceea punem feliile de friptura, lasam sa se inabuse, acoperim cratita. Verificam friptura, dupa cca. 25 minute, lasat la foc mic, e gata. Yamiii!

Am servit cu un orez simplu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]