Mancare de cartofi cu afumatura

de MotanLaOale in Porc, 6 Oct 2018 | 4850 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 400 g carne afumata (scarita)
  • 4 cepe
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei rosu
  • 3 linguri pasta tomate
  • 100 ml ulei
  • 1 legatura marar
  • vegeta
  • boia
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de cartofi cu afumatura:

Cartofii se curata, se spala si se taie bucati mai mari.

Ardeiul se curata, se spala si se taie marunt.

Ceapa se curata si se toaca marunt.

Intr-o cratita se pune uleiul si ceapa si se caleste 4-5 minute.

Se pune ardeiul, vegeta, piper, boia si se mai caleste 3-4 minute.

Se pune afumatura si apa si se fierbe 15-20 minute.

Se pun cartofii, se completeaza cu apa si se fierb inca 15 minute.

Se pune pasta de tomate, se amesteca si cand da in clocot se introduce in cuptorul preancalzit pentru 15-20 minute.

Spre sfarsit se pune si mararul tocat marunt, se amesteca si se potriveste de gust cu sare si piper.

Se mananca calda cu salata sau muraturi.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de cartofi cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gulas cu cartofi si carnati