Pulpa de porc cu ceapa rosie si ardei gras la slow cooker Crock Pot

de katty in Slow Cooker, 5 Noi 2021 | 5109 vizualizari

 

O friptura delicioasa, aromata, coapta la Crock Pot servita cu orez brun fiert si salata de sfecla.

 

INGREDIENTE

  • 600 gr pulpa de porc
  • 2 ardei grasi
  • 2 bucati ceapa rosie
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper macinat cu usturoi
  • boia dulce/iute
  • cimbru uscat
  • maghiran uscat
  • 150 ml apa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu ceapa rosie si ardei gras la slow cooker Crock Pot:

Taiem carnea in felii mai grosute. Adaugam condimentele si masam bine carnea.

Curatam ceapa si ardeii si ii taiem in sferturi.

Pornim aparatul slow cooker Crock-Pot pe functia coacere la 150 de grade C, pentru o ora.

Cand aparatul este pregatit, punem carnea in vas, apoi legumele. Turnam si apa si acoperim cu capacul. La jumatatea timpului intoarcem carnea pe partea cealalta. Servim carnea cu orez fiert sau cartofi si salata preferata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu ceapa rosie si ardei gras la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pipote la slow cooker Crock Pot