Pulpa de porc cu ceapa rosie si ardei gras la slow cooker Crock Pot

de katty in Slow Cooker, 5 Noi 2021 | 5570 vizualizari

 

O friptura delicioasa, aromata, coapta la Crock Pot servita cu orez brun fiert si salata de sfecla.

 

INGREDIENTE

  • 600 gr pulpa de porc
  • 2 ardei grasi
  • 2 bucati ceapa rosie
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper macinat cu usturoi
  • boia dulce/iute
  • cimbru uscat
  • maghiran uscat
  • 150 ml apa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu ceapa rosie si ardei gras la slow cooker Crock Pot:

Taiem carnea in felii mai grosute. Adaugam condimentele si masam bine carnea.

Curatam ceapa si ardeii si ii taiem in sferturi.

Pornim aparatul slow cooker Crock-Pot pe functia coacere la 150 de grade C, pentru o ora.

Cand aparatul este pregatit, punem carnea in vas, apoi legumele. Turnam si apa si acoperim cu capacul. La jumatatea timpului intoarcem carnea pe partea cealalta. Servim carnea cu orez fiert sau cartofi si salata preferata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu ceapa rosie si ardei gras la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]