Pentru ca imi propusesem sa gatesc o pulpa de miel dar nu aveam atata curaj sa pornesc cuptorul pentru mult timp am pregatit la Crock-Pot. A iesit o bunatate de friptura moale si aromata.Am servit-o cu cartofi la cuptor si un sos de usturoi si iaurt.
Curatam pulpa de piei si grasime si o crestam din loc in loc. Presaram condimentele peste ea, apoi uleiul si o masam bine. Asezam pulpa intr-un vas incapator si turnam vinul. Acoperim cu folie de aluminiu si o dam la frigider pentru 24 de ore. Ocazional intoarcem pulpa pe partea cealalta, astfel incat sa stea toata in vin.
Pornim aparatul slow cooker Crock-Pot pe slow pentru 4 ore si asezam pulpa impreuna cu zeama lasata. Dupa ce timpul a trecut putem sa o punem 5 minute la cuptor pentru a se rumeni frumos. Servim friptura cu cartofi la cuptor sau alte legume, dupa preferinta si sos de usturoi.