Pulpa de miel la gratar pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

de diaconta in Oaie, 11 Apr 2016 | 3213 vizualizari

 

A doua experienţă cu caserola pentru marinare Food Saver, mi-a dovedit că aceasta face o treabă foarte bună împreună cu aparatul de vidat Food Saver.
Chiar dacă am ales să pregătesc carnea de miel la grătar, a fost foarte util s-o marinez în prealabil.
Astfel  condimentele şi aromele au pătruns foarte bine în porii cărnii frăgezind-o.
Cu ajutorul caserolei pentru marinare, nu e nevoie de ore întregi în care să lăsăm carnea la marinat şi ne vom bucura de un gust deosebit.

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de pulpă de miel,fără os

Pentru marinadă:

  • Zeama de la o lamâie
  • Câteva felii de lamâie
  • Sare roz de Himalaya
  • Piper,boia de ardei
  • Fulgi de ardei iute
  • cimbru uscat
  • O crenguta rozmarin
  • Oregano
  • O lingura ulei masline

Pentru garnitura:

  • Piure de cartofi şi piure de broccoli
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel la gratar pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver:

Am amestecat toate condimentele si le-am presarat peste carne.

Am asezat carnea în caserola pentru marinare Food Saver, am pus feliile de lamâie, zeama de lamâie si crenguta de rozmarin, am închis capacul caserolei, am pozitionat butonul pe pozitia pentru vidare.

Am atasat furtunul la aparatul de vidat Food Saver si caserola, apoi prin apasarea butonului de vidare, în câteva secunde, caserola mea cu carne  a fost vidata si pregatita pentru marinare, evident dupa ce am sigilat caserola mutând butonul în pozitia “închis”.

Am pus caserola la frigider pentru o ora, timp în care am pregatit garnitura.

Pentru piureul de cartofi,fiecare are o reteta proprie, nu e cazul sa explic.

Pentru cel de broccoli, am fiert broccoli in apa cu sare, lam pasat cu blenderul, am adaugat o lingura de iaurt, piper si putin usturoi.

Am scos caserola de la frigider, am scos carnea si am asezat-o în tigaia grill, în care am pus putin ulei ca sa nu se lipeasca.

Am prajit carnea foarte bine pe ambele parti deoarece noua ne place sa fie foarte bine facuta carnea.

In special carnea de miel ar putea fi indigesta daca nu este gatita suficient.

Se serveste calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel la gratar pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (29)

Rocsi 1

12.04.2016, 20:42

mamaieelena 1

12.04.2016, 20:59

Carmen_g 1

13.04.2016, 16:13

Cat e de bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Friptura de berbecut