Friptura de miel la cuptor

de roxanabucataras in Oaie, 14 Apr 2012 | 4801 vizualizari

 

O reteta de Friptura de miel preparata simplu, cu drag si foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • coasta si pulpa de miel
  • ulei
  • 2 catei de usturoi
  • piper boabe
  • piper alb
  • foi de dafin
  • rozmarin
  • busuioc
  • sare
  • 2 cani de apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel la cuptor:

Carnea de miel o portionez, curat de grasime si spal foarte  bine. Intr-o tava de iena pun putin ulei, asez carnea de miel, pe carne pun ambele soiuri de piper, putina sare, foi de dafin, rozmarin, busuioc pun doar putin ca-i foarte aromat. Adaug 2 cani de apa, acopar tava si o bag la cuptor la foc mediu. Dupa jumatate de ora - 40 min intorc carnea pe partea cealalta si o bag la cuptor de data aceasta fara capac pentru a se rumeni bine. O mai las pentru inca jumatate de ora.

Pofta mare!

TIPS-URI

1

 carnea de miel este indicat a se tine in apa rece citeva ore inainte de preparare

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

roxanabucataras 1

15.04.2012, 21:20

PASTE FERICIT SI TIE Maria68

Mihaela11_jo 1

15.04.2012, 22:01

Foarte apetisanta

roxanabucataras 1

23.04.2012, 13:57

intr-adevar
multumesc mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpă de berbec la tavă