Pulpa de miel in crusta de sare

de Constelatialeu in Oaie, 29 Sep 2019 | 3984 vizualizari

 

Aveam o pulpita de miel si am zis ca e timpul sa-i vin de hac.....

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de miel ( n-am cantarit-o)
  • sare grunjoasa
  • vin alb
  • usturoi
  • cimbru
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel in crusta de sare:

Am scos pulpa de miel din congelator si am lasat-o sa se dezghete. Apoi am curatat usturoi si am intepat pulpa de miel, cu varful unui cutit, pe toata suprafata si am infipt cateii de usturoi. Intr-un castron am pus sare grunjoasa suficient de multa sa pot imbraca pulpa in crusta de sare, am amestecat sarea cu vin alb si apoi am imbracat pulpa-n crusta de sare. Am asezat pulpa in tava de la aragaz si am bagat tava la cuptor , la foc mediu, pentru aproape 2 ore. Apoi am scos tava din cuptor am dar jos crusta de sare si am asezat pulpa din nou in tava am uns-o cu putin ulei, am zdrobit cativa catei de usturoi si i-am pus in tava, am presarat cimbru pe pulpa si am bagat din nou tava la cuptor, la foc mic cca 1 ora si 30 min, sa se rumeneasca frumos.

Cam asta-i treaba cu pulpa-n crusta de sare, nu va speriati ca nu iese sarata, carnea isi trage sare cat ii este necesar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel in crusta de sare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Panacris 1

02.10.2019, 17:25

Yamii, yammii!

mihaelar63 1

03.10.2019, 16:35

Aha !!! Totusi ii lipseste ceva !!! Eu zic ca-i prea putin vin

Catalina L 1

03.10.2019, 21:59

excelenta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel la cuptor