Pulpă de miel gătită în vasul roman

de Panacris in Oaie, 24 Ian 2015 | 5814 vizualizari

COMENTARII (15)

Bunica 1

24.01.2015, 18:46

Ce frumos s-a rumenit!Bunăăăăăăăăăăă!

Merisor 1

24.01.2015, 19:00

Ce bine arata!

Panacris 1

24.01.2015, 19:07

Deja jumate s-a duuuuuss ,)

reisnaor_2006 1

24.01.2015, 19:28

buna rauuuuuuuuuu

Lau 1

24.01.2015, 19:51

ce bine arata

simona72 1

24.01.2015, 19:57

Azi am avut si noi friptura de miel...ultima rundade la congelator!! Imi place muuult!!

Bya Ralu 1

24.01.2015, 20:04

ce fain arata

Panacris 1

24.01.2015, 20:21

Simona, exact așa a fost și la noi,) Mai am ceva organe de miel

MotanLaOale 1

24.01.2015, 20:22

buna buna

mihaelar63 1

24.01.2015, 21:08

Eu mai am din miel doar prapurele . tot spun ca am sa-l folosesc la ceva tocatura ))

MOKUSKA 1

24.01.2015, 21:44

minunata

deyutzky 1

24.01.2015, 22:16

apetisanta

Panacris 1

25.01.2015, 09:21

Mulțumesc pentru aprecieri dragi Bucătărași!

mirela0911 1

25.01.2015, 15:48

elucubratiiculinare 1

25.01.2015, 18:53

ce buna este carnita de miel

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpă de berbec la tavă