Pulpa de curcan marinata, cu sos de rosii

de La Ancuta in Curcan, 1 Dec 2010 | 9868 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500-700 g pulpa de curcan dezosata
  • 1 ceapa
  • 3-4 linguri pasta de rosii
  • 3 linguri pasta de ardei
  • 1/2 cana de apa
  • Pentru marinata:
  • 50 ml ulei de masline
  • 1 lingura mustar
  • 1 frunza de dafin
  • 30 ml otet balsanic
  • 4 catei de usturoi
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan marinata, cu sos de rosii:

Amestecam bine toate ingredientele pentru marinata.

Carnea se spala, se portioneaza si se condimenteaza. Adaugam carnea peste marinata si amestecam bine. Acoperim si dam la frigider 30 de minute.

Scoatem carnes din frigider si o asezam in tava. Adaugam marinata peste carne siar apoi ceapa taiata marunt.

Amestecam bulionul cu pasta de ardei, cimbrul si apa si le punem peste carne.

Acoperim cu un capac sau cu folie de auminiu si dam la cuptor pentru 1 ora.

Luam capacul si mai lasam 10 minute, sa se rumeneasca.

Noi am servit cu muraturi si galuste de mamaliga cu ciuperci.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan marinata, cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

La Ancuta 1

03.12.2010, 21:47

Multumesc Sylvia si pofta buna

nadina73 1

05.12.2010, 03:56

super

La Ancuta 1

06.12.2010, 01:13

Multumesc Nadina. A mers perfect cu galustele cu ciuperci

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Medalioane de curcan umplute cu sos cremos şi roşii coapte