Pulpa de curcan la cuptor cu miere, lamaie si vin

de Gherca Daniela in Curcan, 16 Noi 2015 | 12847 vizualizari

COMENTARII (21)

-Licurici- 1

16.11.2015, 13:45

tare mult imi place!

CameliaR 1

16.11.2015, 13:51

MotanLaOale 1

16.11.2015, 13:53

tarasmariana 1

16.11.2015, 14:00

Gherca Daniela 1

16.11.2015, 14:03

Multumesc!

simona72 1

16.11.2015, 14:30

Ce bunatate!!

Catalina L 1

16.11.2015, 14:43

ce reusita este....bravo

Constelatialeu 1

16.11.2015, 15:08

anca_rm 1

16.11.2015, 15:09

imi place tare mult carnea de curcan , are o textura mai deosebita si facuta asa cred ca a iesit tare buna

diaconta 1

16.11.2015, 15:17

ce buna o fi fost asa cu muraturi

Merisor 1

16.11.2015, 15:34

iti lingi degetele de placere!

Gherca Daniela 1

16.11.2015, 16:09

Va multumesc! Chiar ca este o bunatate, noua ne-a placut mult!

Panacris 1

16.11.2015, 17:36

mihaelar63 1

16.11.2015, 17:55

O combinatie reusita Ador gustul dulce acrisor si textura lui matasoasa

Zamfira 1

16.11.2015, 18:13

mirela0911 1

16.11.2015, 19:13

Cam bine arata!

Bunica 1

16.11.2015, 19:29

Ce bine arată!

Gherca Daniela 1

16.11.2015, 19:46

Multumesc tuturor!

Rocsi 1

16.11.2015, 20:43

Bya Ralu 1

17.11.2015, 01:18

Ce bunătate

miki_a 1

17.11.2015, 11:13

Ce bunatate ai facut Danuta! Felicitari!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan in sos de piper roz