Pulpa de curcan la cuptor cu miere, lamaie si vin

de Gherca Daniela in Curcan, 16 Noi 2015 | 12941 vizualizari

 

Atat pot sa zic: minunat de buna, care o sa va incante toate simturile!

 

INGREDIENTE

  • o pulpa superioara de curcan
  • 2 linguri de miere
  • 1 lamaie
  • 200ml vin roze, dar merge mai bine un vin alb sec
  • 1 lingurita de rozmarin
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan la cuptor cu miere, lamaie si vin:

Pulpa de curcan o spalam si o tamponam cu servetele de bucatarie, o crestam din loc in loc si o condimentam cu sare si piper, apoi o asezam intr-o tava unsa cu ulei de masline.

Intr-un bol amestecam mierea cu zeama de lamaie si peste acestea turnam vinul si rozmarinul uscat.

Cu acest sos ungem pulpa de curcan, iar restul de sos il turnam in tava.

Dam tava la cuptor pana se rumeste frumos deasupra, dar din cand in cand stropim carnea cu sosul din tava.

Noi am servit pulpa de curcan cu cartofi fierti (atat cat sa intre furculita in ei) si apoi trasi la tigaie condimentati doar cu sare si castraveciori in otet.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan la cuptor cu miere, lamaie si vin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de curcan, cu paste si sos Gran Cuccina