Pulpa de curcan la cuptor cu miere, lamaie si vin

de Gherca Daniela in Curcan, 16 Noi 2015 | 12841 vizualizari

 

Atat pot sa zic: minunat de buna, care o sa va incante toate simturile!

 

INGREDIENTE

  • o pulpa superioara de curcan
  • 2 linguri de miere
  • 1 lamaie
  • 200ml vin roze, dar merge mai bine un vin alb sec
  • 1 lingurita de rozmarin
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan la cuptor cu miere, lamaie si vin:

Pulpa de curcan o spalam si o tamponam cu servetele de bucatarie, o crestam din loc in loc si o condimentam cu sare si piper, apoi o asezam intr-o tava unsa cu ulei de masline.

Intr-un bol amestecam mierea cu zeama de lamaie si peste acestea turnam vinul si rozmarinul uscat.

Cu acest sos ungem pulpa de curcan, iar restul de sos il turnam in tava.

Dam tava la cuptor pana se rumeste frumos deasupra, dar din cand in cand stropim carnea cu sosul din tava.

Noi am servit pulpa de curcan cu cartofi fierti (atat cat sa intre furculita in ei) si apoi trasi la tigaie condimentati doar cu sare si castraveciori in otet.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan la cuptor cu miere, lamaie si vin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Rocsi 1

16.11.2015, 20:43

Bya Ralu 1

17.11.2015, 01:18

Ce bunătate

miki_a 1

17.11.2015, 11:13

Ce bunatate ai facut Danuta! Felicitari!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de curcan pe pat de cartofi si dovlecel