Pulpa de curcan la cuptor

de adasev12 in Curcan, 30 Ian 2011 | 9680 vizualizari

 

am incercat o marinata la carnita de data aceasta cu un adaos de ingrediente, sa vad ce iese...a iesit buna....zic eu....:D

 

INGREDIENTE

  • o pulpa de curcan superioara, aprox 800 gr
  • 4-5 cartofi marisori
  • marinata:
  • 2 foi de dafin mai maruntite,
  • 3-4 catei de usturoi taiat mai marunt,
  • putin cimbru,
  • sare, piper,
  • condimente pt friptura,
  • o lg de mustar,
  • 2-3 lg bulion ,
  • ulei de masline,
  • putin vin rosu
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan la cuptor:

mai intai am portionat carnea si am lasat-o la marinat vreo 3 ore...atat timp am avut la dispozitie ( am pus-o intr-o punga cu toate ingredientele, am frecat-o bine sa se patrunda  si am lasat-o-n punga inchisa bine).

am incins cuptorul la 220 , am pus carnita in tava cu cartofi intercalat si am lasat pana s-a rumenit frumos, am intors si pe partea cealalta .

am servit cu salata de rosii si castraveti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Buturuga de Crăciun tip Forêt-Noire

ieri la 21:41

Tort cu crema de portocale, ciocolata si ananas

de Rocsi 9

ieri la 19:44

Prăjitura răsturnată cu clementine

de RODIMUR 8

ieri la 17:00

Somon la cuptor în stil asiatic - Rețeta perfectă pentru revelion

pe 27.12 la 10:30

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu carne de curcan