Puiul porc în vas roman

de ionix in Pui, 8 Iun 2010 | 4066 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui mare şi frumos
  • 2 kg muşchi de porc
  • sare şi piper
  • 3 linguri cu ulei de măsline
  • 6 căţei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Puiul porc în vas roman:

Puiul se spală bine, se unge cu ulei de măsline, se sărează şi se piperează.  la fel se procedeză cu muşchiul de porc.

Puiul se aşează în vas şi îi punem un gulerul de muşchi de porc.

Se pune capacul şi se lasă pană se rumeneşte. Se lasă la cuptor la foc mediu.

Facem un mujdei din căţeii de usturoi şi stropim carnea cu 10 minute înainte de a o scoate din cuptor.

Se serveşte cu un pahar de vin alb sec şi rece.

 

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Puiul porc în vas roman" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]