In sfarsit cred c-a venit primavara ! O primavara frumoasa va doresc si voua .
Azi nu-s in stare sa fac una, alta ... mi-e rau , ma supara toate cele , dar sa-mi fie bine stau un pic cu voi , fara sa ma ,,hlizesc" si sa postez si eu cate ceva , ca parca mi-e cam jena ca sunt doar ,, JUNIOR " ...
Am curatat pieptanul de pielite si l-am trecut prin masina de tocat impreuna cu ceapa , usturoiul , verdeturile ( a iesit compozitia cam verzulie ) si painea inmuiata in lapte si stoarsa bine ; intr-un bol am amestecat ,,tocaturile" cu grisul , galbenusurile , concentratul de legume si piperul proaspat rasnit . Albusurile le-am batut spuma cu-n praf de sare si le-am adaugat in bol , omogenizand compozitia . Ptr 30 de minute am dat bolul la rece .
In tigaia mea minune de la AMWAY ( tre' sa ma laud si eu cu ea , na ) am picurat un strop de ulei , si-am asezat chiftelutele { am luat compozitia intre palmele umezite , facand niste sfere ( sa nu zic bilute ) le-am am aplatizat si apoi le-am trecut prin faina } la ,,prajit ", pana la rumenirea pe ambele parti . Ati inteles ceva ???
Cam gata ... Am servit cu rondele de rosii peste care am presarat doar sare si oregano ( nici nu se putea rosie fara oregano ) si cu paine caldutaaaaaaa , facuta de ALTETA SA , INTELIGENTA .