Pui vienez

de adriana_bobu in Pui, 2 Feb 2011 | 26898 vizualizari

 

Este o reteta pe care am preluat-o de la nora mea.....merita incercata!

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • o ceapa
  • 2-3 linguri ulei
  • 300 g smantana
  • 1 lingura faina
  • 3-4 cartofi
  • 2 linguri vegeta, piper
  • o bucata de cascaval(100 g)
  • cateva fire de patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui vienez:

Se trage in ulei (pe foc) ceapa tocata marunt si pieptul taiat bucatele dupa care se adauga o cana de apa si o lingura vegeta si se lasa sa fiarba carnea .Separat se desface faina in putina apa rece dupa care se amesteca cu smantana si se pune peste carnea aflata pe foc (dupa ce aceasta s-a facut)

Intr-un ceaunel am pus la fiert in apa cartofii curatati si taiati cubulete. Dupa ce s-au fiert se scot cu spumiera si se pun in farfurie, se presara peste ei putina vegeta si piper si apoi se toarna carnea cu sosul din smantana. Se rade cascavalul si se presara cu patrunjel . E foarte buna fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui vienez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]