Pui uns cu toate „alifiile” si umplut cu rosii usturoiate

de ionix in Pui, 3 Aug 2010 | 4723 vizualizari

COMENTARII (27)

Laly 1

03.08.2010, 18:41

Atunci vin si eu la un copanel

ionix 1

03.08.2010, 18:45

toata lumea vrea copanelul eu asa patesc si mananc mereu pieptul Laly, iti dau cu mare drag

silvi0ara 1

03.08.2010, 18:56

Mie imi plac si aripile.

Rocsi 1

03.08.2010, 18:56

pai eu tot copanel vreau sa stii...super ce l-ai uns

Miha 1

03.08.2010, 19:11

De ce n-ai facut si tu puiul ala cu 4 picioare? Parca aia de la Avicola Bacau il inventasera.

ela 1

03.08.2010, 19:38

eu vreau pieptul de pui....

Sylvia 1

03.08.2010, 19:44

Excelent puiul asta vad ca e bataie pe copane

Sylvia 1

03.08.2010, 19:45

Miha aia de la Avicola au puiul cu 4 picioare si puiul fara piept

Julie 1

03.08.2010, 20:23

Ce bun o fi! uns asa cu toate alifiile! Eu mananc din orice parte imi dai, nu sunt mofturoasa!

Laly 1

03.08.2010, 20:28

Draga Ionix sa stii ca pap si piept.Nu sunt mofturoasa la carnita.Asa ca pap ce imi dai

biancas76 1

03.08.2010, 21:05

Eu vreau o pulpa ca alea imi plac daca mai sunt...

lia maria 1

03.08.2010, 21:22

tinand cont ca silvioara a servit o aripa stiu sigur ca mai este una pe aia o vreau

mena29 1

03.08.2010, 21:48

Si mie-mi place pieptul de pui

Ina 1

03.08.2010, 21:53

profesorul de anatomie ne zicea, in facultate, ca el " pentru piept, da la o parte si picioarele...."

Corinuta 1

03.08.2010, 23:23

Cred ca a fost foarte bun!

nadina73 1

04.08.2010, 01:37

ionix eu iti las copanelu tie si iau eu pieptul

ionix 1

04.08.2010, 07:30

@Toate fetele... sunteti megatari mi-as dori sa va am drept soate, asa as manca si eu altceva decat piept niste dulcete de fete... maca-v-ar mama pe voi de momoase

ionix 1

04.08.2010, 07:31

@Miha si Sylvia... aham, de la aia e puiul cu 4 picioare... eu n-am luat niciodata dar daca n-are piept nu vreau... e puiul bleg si urat fara piept mare si frumos

ionix 1

04.08.2010, 07:33

@Rocsi si Bianca... avand in vedere ca toate fetele s-au oferit sa manance restul puiului, noua va raman pulpitele

ionix 1

04.08.2010, 07:36

@Ina... destept profesor... ehe, am o amintire foarte draguta cu profa de anatomie din liceu era euforia Titanic pe vremea aia, iar eu eram topita dupa Leonardo la una din lucrari, la care luasem 10 evident , m-am semnat pe ea Ionela DiCaprio (in loc de Capra) si mi-a fost anulata lucrarea pt ca nu exista nicio eleva cu numele asta este irelevant ce scriu eu aici dar mi-ai trezit amintirile

ionix 1

04.08.2010, 07:37

@Corina... sa stii c-a avut un gust foarte interesant... crocantel pe deasupra dar foarte patruns si deloc uscat inauntru...

ana 1

04.08.2010, 07:41

L-ai uns ca sa nu-l radieze prea tare .Imi place

ionix 1

04.08.2010, 07:49

@Ana... bravo! pai saracului pui ii trebuia si lui o alifie de protectie solara ps: n-o recomand pe oameni

gaby_duceag 1

04.08.2010, 07:58

ionixuleee!!!! neatza!!! mie da-mi sosul

Bucataras Medi 1

04.08.2010, 08:23

si eu ce mai iau ca vad ca si sosul s-a terminat...............5 furci ............

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu rosii si cascaval la cuptor