Pui uns cu toate „alifiile” si umplut cu rosii usturoiate

de ionix in Pui, 3 Aug 2010 | 5021 vizualizari

 

e cel mai "Smecher" pui :)):))

 

INGREDIENTE

  • 1 pui mare si frumos
  • Cateva rosii cherry
  • 7-8 catei de usturoi
  • 3 linguri cu ulei de masline
  •  Pentru alifie:
  • 2 linguri cu mustar
  • lingura mare cu unt moale
  • o lingurita oregano
  • Putina pudra de chilli
  • un varf de cutit cu sare

 

Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui uns cu toate „alifiile” si umplut cu rosii usturoiate:

Toate ingredientele pentru „alifie” se pun intr-un bol si se amesteca bine, pana se inglobeaza toate ingredientele.

Puiul se spala bine bine si se curata de eventuale grasimi sau puf nedorit.

Ungem puiul cu „alifia” obtinuta, bagam putin si in el.

Rosiile cherry le spalam bine, curatam usturoiul si il spalam.

Introducem rosiile si usturoiul in pui.

Ungem tava cu uleiul de masline si asezam puiul uns.

Se da la cuptor, mai intai la foc mic pana se face puiul, d in cand in cand mai ungem puiul cu grasimea lasata de pui., apoi timp de 10-15 minute dam la foc mare pentru a se rumeni

Noi l-am servit cu cartofi fierti si mult mujdei. :D:D

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

puiul este facut daca atunci cand introduci o furculita in piept, furculita intra usor

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui uns cu toate „alifiile” si umplut cu rosii usturoiate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Bucataras Medi 1

04.08.2010, 08:23

si eu ce mai iau ca vad ca si sosul s-a terminat...............5 furci ............

dentistutza 1

04.08.2010, 12:50

super titlu'!!! si produsul...iammi...

jolygina 1

04.08.2010, 13:33

yam yam vreau si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui coquelet cu cartofi la cuptor