Pui Thailandez

de Mitinita in Pui, 10 Mar 2012 | 5653 vizualizari

 

Si iar pe alte meleaguri...

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe de pui inferioare
  • 1/4 cana de pasta rosie de curry thailandeza
  • 400-500 ml (2 cup) supa de pui
  • 300 gr orez basmati
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Thailandez:

Se ung pulpele de pui intregi cu pasta de curry, se acopera si se pun la frigider pentru o ora.

Se incinge cuptorul. Se aseaza pulpele intr-o tava,pe un singur strat. Se coc cam 30-40 de minute.

Intre timp, se da in clocot supa de pui si se adauga orezul basmati. Se fierbe la foc mediu cam 15 minute.

Se serveste fierbinte.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Thailandez" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (51)

bucatarimcudiana 1

12.03.2012, 11:42

foarteeeeeeeeee bun

mamaieelena 1

12.03.2012, 13:17

si pana la urma exista pulpe sau nu?? ca orezul am vazut bine ca este si arata super

diaconta 1

14.03.2012, 20:33

ai cam pitit pulpele Miti sa nu le vedem ce rumene si frumoase's

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de pui cu fulgi de porumb