Pui Stroganoff

de gaby_duceag in Pui, 11 Mai 2010 | 11494 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • o ceapa mare
  • 100ml vin
  • 1lingura mustar
  • 2linguri pasta de tomate
  • 150ml smantana
  • sare
  • piper
  • o lingurita boia ardei-iute
  • 1lingurita zahar
  • 2 linguri unt
  • (200gr ciuperci-de data asta n-am pus,)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Stroganoff:

Ceapa o tocam si-o calim intr-o lingura de unt,aprox. 10minute

Pieptul de pui il taiem cubulete si-l frigem in untul topit.Adaugam sare si piper.

Amestecam vinul cu pasta de tomate si mustarul si le adaugam peste ceapa.

Punem si pieptul de pui,amestecam usor si fierbem la foc mic10-15minute.

Se adauga smantana,boiaua si zaharul si se mai da cateva clocote.

Servim cu paste sau orez.

sursa

TIPS-URI

1

in ce priveste gustul,eu nu respect mereu cantitatile;daca simt ca mai trebuie mustar sau pasta de tomate,mai adaug.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Stroganoff" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Buturuga de Crăciun tip Forêt-Noire

ieri la 21:41

Tort cu crema de portocale, ciocolata si ananas

de Rocsi 9

ieri la 19:44

Prăjitura răsturnată cu clementine

de RODIMUR 8

ieri la 17:00

Somon la cuptor în stil asiatic - Rețeta perfectă pentru revelion

pe 27.12 la 10:30

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu dovlecei, lamaie si patrunjel