Pulpe de pui la cuptor cu legume

de katty in Pui, 14 Noi 2014 | 5657 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe
  • 1 conserva morcovi tineri
  • 3-4 cartofi
  • 2 sfecle potrivite
  • 1 ceapa rosie
  • sare
  • piper macinat
  • 2-3 linguri ulei
  • 150 ml vin alb , sec
  • 3-4 catei usturoi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la cuptor cu legume:

Curatati sfecla , o spalati si o taiati in 6 bucati . Curatati cartofii , ii spalati si ii taiati in patru . Procedati la fel si cu ceapa . Puneti legumele intr-un vas termorezistent si le presarati cu sare si piper .Spalati pulpele de pui si le tamponati usor cu un servet . Amestecati sare , piper , rozmarinul si o lingurita ulei . Ungeti pulpele cu acest amestec , apoi le puneti peste legume . Turnati vinul , acoperiti vasul cu o folie de aluminiu si il dati la cuptor pentru 15 minute .Cand timpul a trecut luati folia de aluminiu , puneti morcovii scursi ,usturoiul , stropiti cu restul de ulei si lasati la cuptor pentru inca 15 minute , sau pana cand vinul scade si pulpele se auresc frumos. Serviti pulpele cu garnitura de legume

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la cuptor cu legume" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpite de pui cu galuste bavareze si sos vanatoresc