Pui si porumb in stil Cajun

de Brindusa in Pui, 20 Mar 2011 | 3035 vizualizari

 

Am inceput operatiunea de primavara: golirea congelatorului. Ultima punga de porumb fiert. Ce sa fac cu ea? am apelat la cartile mele de bucate si iata ce am gasit in "500 Greatest-ever chicken recipes".

 

INGREDIENTE

  • 1 piept mare de pui, taiat in 4
  • 3 bucati porumb moale
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita praf de usturoi
  • 1 lingurita piper praf
  • 1 lingurita chimion
  • 1/2 lingurita boia dulce (iute daca iti place)
  • 3 linguri unt topit
  • patrunjel verde tocat, pentru ornat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui si porumb in stil Cajun:

Incalzeste cuptorul  la 200 C. Pune gratarul inauntru.

Taie porumbul in bucati late

Amesteca intr-un castron toate cele 5 condimente. 

Unge carnea si porumbul cu unt, apoi freaca -le bine cu praful din castron.

Dupa ce s-a incalzit bine gratarul, pune carnea pe el. Sub gratar pune o tava, ca sa curga sucul de la carne.

Lasa 15 minute. Adauga porumbul si mai lasa 15 minute. Intoarce carnea si porumbul din cand in cand.

Serveste mancarea calda, presarata cu patrunjel verde

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui si porumb in stil Cajun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui in sos si galuste cu cascaval