Pui pe sticla

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 13 Iun 2010 | 5747 vizualizari

 

ador puil facut asa

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • ulei
  • o sticla de bere goala
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe sticla:

Spalam bine puiul, in asa fel incat sa nu ramana nimic inauntru, il ungem cu ulei, il condimentam .

Puiul se introduce pe sticla, in care am pus apa pana la jumatate, apoi se pune intr-o oala (sau tava mica) pe care o umplem si pe aceasta pe jumatate cu apa si dam la cuptor pt cca 1 ora.

Din cand in cand rotim puiul, pt a se rumeni frumos pe toate partile.

Putem sa-l stropim cu apa din oala .

Dupa ce s-a rumenit frumos pe toate partile, il scoatem si-l servim cu ce ne pofteste inimioara.

Noi l-am servit cu cartofi si o salata.

TIPS-URI

1

in cazul in care puiul este prea mare si nu incape in cuptor, puteti sa inlocuiti sticla cu un borcan mic, se face la fel de bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe sticla" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Ubulika 1

22.06.2010, 11:14

mwahaha ce pozitie eu vreau pielita

Dana Cristea - pusikmea 1

22.06.2010, 15:18

ce vr sa sp, nu vezi ce pozitie decenta are ?!

Panacris 1

07.12.2013, 10:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui aromat pe sticla