Un pui foarte gustos, bine rumenit, fraged si numai bun pentru o masa festiva sau de ce nu chiar o cina in familie! Foarte bun, merita incercat!
Spalam si curatam bine puiul si pe interior, il lasam putin la scurs pana ne ocupam de pasta de condimente cu care il vom unge.
Intr-un bol punem putina sare, piper, boia, ustuoi granule, condimente pentru pui, adaugam si sosul de soia cu putin ulei apoi amestecam pana obtinem o pasta usor de intins.
Ungem frumos puiul pe toate partile si sub piele si in interior, iar intr-o tava punem 2-3 cesti cu apa, rasturnam din sticla cu bere doar jumatate de bere in tava, apoi completam sticla cu apa si punem puiul cu partea dorsala in ea.
Dam tava la cuptor pana ce puiul este frumos rumenit!
Servim alaturi de o garnitura sau puteti face un mix de legume in tava unde aveti puiul la cuptor, oricum va iesi totul foarte bun!
Pofta buna!