Pui pe sticla

de marianascarlat in Pui, 11 Apr 2013 | 3117 vizualizari

 

Cu cat stau mai mult pe acest site cu atat mai multe pofte mi se deschid!

 

INGREDIENTE

  • un pui frumusel
  • piper
  • mujdei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe sticla:

De cu seara pregatesc puiul. Il mai parlesc pe ici pe colo, pe unde mai are cate un fulgusor, il spal bine si il pun intr-un castron. Il piperez si il ung cu putin mujdei de usturoi care este sarat, deci nu mai pun alta sare. Acopar castronul si il bag in frigider pana a doua zi.

O sticla de 1l bine spalata si plina cu apa va primi imbratisarea puiului din frigider. Intr-o tava mai adanca in care am pus apa, pun sticla cu puiul pe ea si cu grija le bag in cuptorul gata incins. De acum nu mai am altceva de facut decat sa urmaresc sa nu scada de tot apa din tava si sa mai adaug apa fiarta cand e nevoie. De pui are grija apa din sticla sa il umezeasca si sa se coaca frumos.

Cand are culoarea care imi place, dupa aproximativ o ora, stingem aragazul si asteptam sa se mai raceasca un pic sa putem sa-l scoatem fara pericolul de a ne frige sau opari.

Eu il pun intreg pe masa si fiecare isi alege ce vrea sa manance. Intre timp am pregatit si o garnitura. De obicei este un piure, ca asta vrea Alex, dar poate sa fie si cartofi prajiti si un orez si orice vreti!

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Alaturi puteti pune si o salata sau muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe sticla" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

RuxyRux 1

11.04.2013, 23:52

Super!

marianascarlat 1

12.04.2013, 07:56

Sim0na 1

12.04.2013, 10:06

bun rauuu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui aromat pe sticla